Történetünk röviden

Az egész 2014-ben kezdődött, amikor részt vettem egy három órás hobby barista tanfolyamon, melyet a feleségemtől kaptam ajándékba, amire a mai napig is hálás vagyok Neki. Természetesen nem tanultam meg kávét készíteni, de onnantól kezdve elkezdtem figyelni a baristákat és összehasonlítani a kávét, amit elém raktak. Sokszor meglepően különböztek minőségben. Minél több kávét akartam megkóstolni és meg akartam látogatni a legjobb budapesti újhullámos helyeket. Így hát elkezdtem a magam kis Budapest coffee trip-jét. Szerencsére akkor már volt egy pár blogposzt, ami támpontként szolgálhatott. Egy napon már kevésnek találtam a Google térképet és elkezdtem dolgozni ezen a honlapon a lányommal, akinek pont kapóra jött egy projekt, amin megtanulhatja használni a számítógépet.

The specialty.hu team

A csapat

A jelenlegi csapatot Nóra lányom és jómagam, Feri alkotjuk.

Támogatott projeket

Filterclub

filterclub.hu - Let's brew together

 

Büszkén támogatjuk a kicsi de lelkes filter kávé kedvelők csoportját a filterclub.hu-t. Hiszünk a hazai kávés közösségek erejében.

Ha szeretesz filterezni nézd meg eseményeinket vagy csatlakozz a beszélgetéshez slack-en!

Leeső shot

Leeső shot

 

Honlapunkon található a Leeső shot-ban, a barista közösségi programban résztvevő kávézók hétről hétre gyarapodó listája.

Olvasd el a kezdeményezés részleteit! Ha tetszik az ötlet, támogasd támogasd baristáidat csatlakozásoddal!

Brew Your Brand Talks

Brew Your Brand Talks

 

2018 decemberében egy brand(sz)építős eseménysorozatot indítunk budapesti specialty kávézókban. Gyere el a következő könnyed beszélgetős előadásunkra ahol főszerep minőségé, az etikusságé és a hazai márkáké.

 

Hamarosan ...

Dolgozunk a honlap funkcióinak bővítésén. Úgy, mint Magyarország pörkölői, barista képzesek katalógusa, közösségi funkciók.

Emellett alkalmazkodunk a magyar specialty közösség igényeihez és szívesen meghallgatjuk a vélemenyeiteket!